HTML

Melano

A Melano Magazin szerzőinek karanténja. Avagy, azok a gondolatok, érzések, amelyek sohasem kerülhetnek címlapra. Nyomdafestéket is eltűrő szavak megalkuvást nem ismerő stílussal. Kiket kedvelünk jobban? A link sztárokat, vagy kötekedő menedzsereket? Többet ér-e egy sajtóügynökség egy gyorsétteremnél? Ki törli belénk a lábát, és kik nem? Kulisszatitkok.

Friss topikok

2010.06.30. 18:08 El Polako

A kislányból modell és írónő lett

Iva Früligová egy szimpatikus, őszinte, csökönyös cseh énekes, francia habitussal. Karrierjét 14 évesen kezdte, akkor egy francia modell ügynökségnek köszönhetően álmai városába, Párizsba költözött, ahol meg kellett tanulnia az igazi nagybetűs életet.Modellbemutatásinkat most tehát egy cseh modellel folytatjuk.


 

Állítása szerint az egy nagyon nehéz időszak volt, hiszen egyetlen egy cseh szót sem hallott ott. Iva egy angol gimnáziumban tanult, és modellként meg kellett keresnie a pénzét iskolára, repülőjegyre, és minden egyéb másra, ugyanakkor így  hatalmas élettapasztalatra tett így szert.

Abban az időben kezdett el a zene felé kacsingatni, és két évvel később barátaival megalapította a „Turn Over” zenekart. Ez követően a zenélés lett a mindene, ekkor  a modellkedés már erősen háttérbe szorult. 19 évesen szerződést kötött a Virgin records lemezkiadóval, és ki adta első albumát, melynek címe Litvínov (  város, ahol gyermekkorát töltötte). Hangjával olyan sikert ért el, hogy nemcsak Franciaországban, hanem Belgiumban is ismertté vált.

folytatás>>>

Szólj hozzá!

Címkék: ajánló kult cseh melano.hu modellbemutatás


A bejegyzés trackback címe:

https://melano.blog.hu/api/trackback/id/tr492121352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása