HTML

Melano

A Melano Magazin szerzőinek karanténja. Avagy, azok a gondolatok, érzések, amelyek sohasem kerülhetnek címlapra. Nyomdafestéket is eltűrő szavak megalkuvást nem ismerő stílussal. Kiket kedvelünk jobban? A link sztárokat, vagy kötekedő menedzsereket? Többet ér-e egy sajtóügynökség egy gyorsétteremnél? Ki törli belénk a lábát, és kik nem? Kulisszatitkok.

Friss topikok

2010.09.01. 13:51 El Polako

Élő kismacskákat hajigált a folyóba

Az állatkínzásos felvételek, és egyáltalában az állatkínzás ténye mélységes ellenszenvet vált ki az emberekből. Akad azonban egy olyan kisebbség, akik egyenesen örömüket lelik benne, sőt sportot csinálnak belőle. A következő videón egy lány látható, aki egy vödörből kiskutyákat vág a sebes folyású hegyi folyóba, és láthatóan élvezi azt. Csak erős idegzetűeknek.


 


A videomegosztó oldalon, a kommentekben azt találgatják honnan lehet a lány. Egyesek már a facebookos adatlapját is felfedezni vélik, akad azonban olyan hozzászólás is, mely meg van győződve annak orosz, vagy kelet-európai identitásáról. Nem hiába az amerikai hozzállást se kell bemutatni, mintha elfelejtették volna, ki tett macskát a mikróba, amely miatt per is indult a gyártóval szemben, mondván nem tüntették fel, hogy nem lehet. A novinky.cz internetes oldal szerzői szerint a lány balkáni, de minimum horvát. Akárhol is éljen, biztosan állíthatjuk, hogy lassacskán itt az ideje a válogatott kínzások bevezetésének a büntetés-végrehajtási intézetekben, ugyanis pár tíz ezres bírság, néhány év ücsörgés még nem fogja eltántorítani a beteg embereket az ehhez hasonló cselekedetektől.

Szólj hozzá!

Címkék: állatkínzás


A bejegyzés trackback címe:

https://melano.blog.hu/api/trackback/id/tr592264314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása